Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 37
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Училища

Цялостна система за финансова грамотност за деца. финансовото обучение при децата води до адекватно оценяване на парите, по-добро управление на спестяванията, до изграждане на умения за създаване на личен бюджет и до развиване на полезни навици
http://www.montipariteiti.com ~ Още ...
ShkoloBG.com - Онлайн магазин за деца и ученици, за училища и детски градини!. Продажба на български знамена за училища. Изработване на училищни знамена.
http://shkolobg.com ~ Още ...
АВТОЛЕГИОН ООД е учебен център, който провежда обучения на територията на област Стара Загора. Създадохме АВТОЛЕГИОН, за да наложим най-високи стандарти в обученията на кандидат-водачите.
http://avtolegion.bg/ ~ Още ...
Всичко което ти трябва, за да станеш писател. Ще разгледаме най-различни неща и ще се учим от тях.
http://mladpisatel.com/ ~ Още ...
Infocampus Software Training Institute is the Best Angular 7 Training Institute for learning HTML with Angular Training. The course will be completely reasonable and Job situated Training. Here 100% placement assistance for students.
http://infocampus.co.in/angulartwo-training-in-bangalore.html ~ Още ...
Образователен център Sense I study е част от социален център In the Mood All Together. Предлагат се курсове, полуиндивидуални и индивидуални обучения по английски езол за деца и възрастни. Качествено обучение Индивидуално отношение
http://www.senseistudy.eu/ ~ Още ...
Езикова школа СПОЛУКА - учебен център с опитни и доказани преподаватели
http://www.brydabg.com ~ Още ...
Get your fully accredited American High School Diploma from the USA in Varna, Bulgaria Вземете акредитирана американска гимназиална диплома, учейки във Варна, България
http://www.americanhighschoolbg.com ~ Още ...
Новини за ОУ "Иван Мирчев" с. Дълбоки, документи, учебна дейност свързани с него. Педагогическия състав, снимки и други.
http://www.ouimdalboki.eu ~ Още ...
Езикова школа Deustch korrekt, София Борово осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци. Немска занималня за ученици 1-4 клас.
http://deutsch-korrekt.eu ~ Още ...
Езикова школа ОМЕГА, София, предлага курсове по английски език, немски език, италиански език, испански език. Езикови курсове за деца. Курсовете са за възрастни и деца. Езиково обучение.
http://omegals.com/ ~ Още ...
Автошкола „Силви Инс “ ЕООД - град Варна извършва шофьорски курсове и обучение за водачи на МПС с категории А1, А2, А, B, BE, C, CE, D.
http://silviins.bg/ ~ Още ...
Учебен център за деца и ученици - занималня, английски, български и математика
http://nia-bg.com/ ~ Още ...
Център по класическа сугестопедия Вихровения предлага курсове по чужди езици (вкл. английски, немски, френски, испански, италиански, руски, гръцки и български за чужденци) и различни хуманитарни науки по метода на сугестопедията.
http://vihrovenia.bg/ ~ Още ...
Скоростно Учене е учебен център с мисия – Да дадем възможност на всеки, който иска да помни дълготрайно и най-сложната информация, да го прави с лекота, бързо и като на игра! Това е възможно благодарение на Мнемониката.
http://www.acc-learn.com ~ Още ...
Курсове по английски език в София за деца и възрастни - качествено обучение по английски език и изпитна подготовка за сертификати FCE, CAE, CPE и IELTS. LanguageCert сертификати по английски език – (IESOL и ISESOL), интензивни курсове по английски
http://met-school.com ~ Още ...
Частни и индивидуални уроци по турски език за начинаещи и напреднали
http://fatibg.com ~ Още ...
Образователен център ПловдивОбразователен център ПловдивОбразователен център ПловдивОбразователен център Пловдив
http://studyabroadca.eu/ ~ Още ...
урсове по немски език на цена от 210 лв. за всички нива и възрасти. Подготовка за сертификатни изпити в езиков център FLC
http://www.ezikovikursove.eu ~ Още ...
Преди да изберете курсове за обучение е желателно да определите за какво именно ви е нужна фотографията. Ако искате да снимате за себе си, то ще ви бъде достатъчен базовият курс с основните понятия, като експозиция, скорост на затвора, фокус.
http://www.art-abt.com/ ~ Още ...
Средно, училище, "Христо Ботев", град Козлодуй, Христо Ботев, Христо, Ботев, Враца АЕЦ Козлодуй
http://www.su-hrbotev.com ~ Още ...
Classes A to Z – Gain access to thousands of professional US teachers, tutors, & coaches and the countless lessons and classes they offer. Your Gateway to Learning!
https://classesatoz.com/ ~ Още ...
Акълейд Сървиз извършва преводи и легализация на документи. Езикови курсове за деца, ученици и възрастни.
http://accoladebg.com/ ~ Още ...
Европейски образователен център Глобус, гр. Бургас предлага езикови курсове, преводи и легализации.
http://www.kursove-burgas.bg ~ Още ...
Занимални, курсове по БЕЛ, курсове по математика, английски език и лятна занималня в квартал Лозенец в София
http://studyhall.aladin-school.com/ ~ Още ...
ОУ Христо Ботев град Стамболийски - проекти, новини, галерия
http://www.ouhristobotev.com/ ~ Още ...
Шофьорски курсове в Учебен Център Автоконсулт – 2000, гр. Пловдив. Организираме и провеждаме шофьорски курсове за обучение на водачи на моторни превозни средства: • категории В, В автоматик, С, СЕ и Д;
http://www.avtokonsult2000.com ~ Още ...
Център Екатерина е лицензиран и акредитиран център за обучение. Ние организираме курсове и индивидуални занимания за деца и възрастни по английски, немски, френски, руски, гръцки и турски език.
http://www.ekaterina-center.com ~ Още ...
Курсове по италиански език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по италиански език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://italianski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по испански език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по испански език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://ispanski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по руски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по руски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://ruski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по френски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по френски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://frenski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по немски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по немски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://nemski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по английски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по английски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://angliiski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по философия в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по философия в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по философия и философските дисциплини за 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-filosofiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по история в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по история в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по история за 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-istoriya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по физика в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по физика в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по физика за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-fizika-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по химия в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по химия в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по химия за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-himiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по биология в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по биология в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по биология за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://kursove-biologiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по български език и литература / БЕЛ в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по български език и литература / БЕЛ в София и областта. Индивидуални и в група.
http://uroci-literatura-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по математика в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по математика в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по математика за 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-matematika-sofia.dir.bg ~ Още ...
SERM : Онлайн PR и SEO оптимизация за търсачки - управление на онлайн репутация.
http://www.serm.bg ~ Още ...
Полезната люлка на живота идва пълна с информация за нашето състояние.
http://lyulka.com ~ Още ...
Знанието не е дарба знанието се придобива, знанието се учи, знанието се използва по различен начин.
http://www.azznam.com ~ Още ...
Хамали за изхвърляне на стари мебели, извозване на строителни и битови отпадъци в София. Почистване на мазета, тавани и апартаменти от всякакви отпадъци.
http://bulpos.com ~ Още ...
Занималня и курсове по английски език за дена над 3 години в малки групи.
http://kalina-bg.com ~ Още ...
Разполагаме с опитни инструктори и отлична екипировка. Без граници за възрастта и нивото на клиента! Възможност за предварителни резервации.
http://skischoolgeorge.com/bg/ ~ Още ...
Курсове по италиански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по италиански език в Пловдив и областта.
http://italianski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по испански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по испански език в Пловдив и областта.
http://ispanski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по руски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по руски език в Пловдив и областта.
http://ruski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ОТ АВТОШКОЛА В БУРГАС. Опреснителни курсове.
http://instruktor.bukovinov.com/ ~ Още ...
Курсове по френски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по френски език в Пловдив и областта.
http://frenski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по немски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по немски език в Пловдив и областта.
http://nemski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по английски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по английски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://angliiski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по химия в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по химия в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://himiya-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по биология в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по биология в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://biologiya-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по български език и литература / БЕЛ в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по български език и литература в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://bel-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по математика в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по математика в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://matematika-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове и частни уроци по математика, БЕЛ, английски и немски език в София и Пловдив. Най-ефективните курсове във Вашия град са в 6+®!
http://kursovezavseki.com ~ Още ...
Учебна и лятна езикова занималня "Лукчо" - Уча и играя в Занималня "Лукчо"
http://xn--80aatfqefe6n.bg/ ~ Още ...
Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна! Уроците по рисуване и живопис, провеждани от майстори в занаята, и курсовете в нашата академия ще ви помогнат да овладеете изкуството да създавате художествени произведения.
http://art-education.eu/ ~ Още ...
LONDON е образователен център по английски език. Гаранция за качественото обучение по английски език на нашите малки и големи курсисти. Адрес: ул. Росарио 1, София 1700 Тел. 0876 566 322
http://www.london-bg.eu/ ~ Още ...
Нашето художествено училище във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци с рисунка и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява.
http://bg.art-abt.com/art_school.php ~ Още ...
Частна детска ясла в София- Аладин скуул е детски център, предлагащ грижа за малки и големи.
http://aladin-school.com/ ~ Още ...
66 Средно общообразователно училище Филип Станиславов, гр. София
http://www.66sou.org/ ~ Още ...
Езикови курсове и обучение по над 14 езика, в Бургас - Езиков център WORDS
http://words.bg ~ Още ...
курсове за 7 клас, курсове за матура, индивидуални уроци за 7 клас, индивидуални уроци за матура, уроци по български, курсове за 6 клас, уроци по математика, курсове по бел, подготовка за матура, подготвка за седмокласници, курсове за дзи и унсс
http://www.lernbg.com ~ Още ...
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София.
http://silviagancheva.com/ ~ Още ...
Доставчик на обучение по схема Аз Мога Повече. Езикови и професионални курсове по английски и немски език, икономика и мениджмънт, оперативно счетоводство. Записване за курсове с ваучер.
http://www.e-obuchenie.bg/ ~ Още ...
Давитоз - курсове и индивидуално обучение по над 40 специалности и професионални направления с лиценз на МОН във Варна.
http://www.davitoz.com ~ Още ...
Давитоз Варна - курсове и индивидуално обучение по английски, немски, испански, руски, френски, италиански, български, математика
http://www.davitoz.org ~ Още ...
Държавно спортно училище Георги Бенковски - Плевен. Юбилей - 45 години от създаването. 45 години по пътеката на спорта. Училище за шампиони. Изцяло ремонтирана сграда, обновена учебна база с три компютърни кабинета, общежитие и ученически стол.
http://www.supleven.bg ~ Още ...
Официален сайт на Първо СОУ `Пенчо П. Славейков`, гр.София. Съдържа актуална и полезна информация за ученици и родители (учебни планове графици на класни и контролни, работа по проекти, новини).
http://www.1sousofia.org ~ Още ...
В сайта ще намерите всичко, което Ви е нужно за отлична подготовка за матурата по Български език и Литература - произведения,анализи и аудио книги, всички правописни правила и норми по Български език, както и всички матури, давани предишни години.
http://www.bgmatura.com/ ~ Още ...
Брестол е специализирана школа за немски език, намираща се на централно място в Младост 1 в София, срещу The Mall на Цариградско шосе. В школата се провеждат курсове по немски всички нива, за начинаещи и напреднали - индивидуално и в групи
http://www.brestol.net ~ Още ...
Софийска математическа гимназия `Паисий Хилендарски` е профилирана в изучаването на математика и информатика с усилено изучаване на западен език. СМГ обучава ученици от 5 до 12 клас вкл. Работи в посока откриване и развиване на математически таланти.
http://www.smg.bg ~ Още ...
Студио Арти е арт училище по рисуване в центъра на София. Уроците се преподават от млад квалифициран преподавател в светло и слънчево ателие, групите са малки, подходът е индивидуален, подходящи са за всякаква възраст: деца, седмокласници, любители.
http://studioarti.net ~ Още ...
Информация за училищния живот в СОУ Любен Каравелов - Димитровград. Уеб издание на Клуб "Млад Журналист" по проект успех.
http://www.karavelovci.eu ~ Още ...
Ски и сноуборд училище „Чамкория” предлага професионално обучение. Имаме ски и сноуборд гардероб. Отдаваме ски и сноуборд под наем.
http://skichamkoria.com ~ Още ...
Индивидуални уроци по математика за ученици, подобряване на успеха в училище, запълване на пропуски в знанията, подготовка за контролни, класни, тестове.
http://www.i-edu.info ~ Още ...
NGB-Consulting е компания, предлагаща ученически, студентски и младежки програми за междукултурен обмен.
http://ngbconsult.com/ ~ Още ...
Усклад е първият по рода си софтуерен продукт, създаден специално за нуждите на българските училища. Програмата подобрява значително досегашните практики на следенето, въвеждането и ревизирането на складовата наличност
http://www.usklad.com ~ Още ...
Научете испански език с лекота и добро настроение и на много достъпни цени!
http://don-kihot-sancho.com/ ~ Още ...
Учебен център JUVENES в близост до НДК - занималня и курсове за ученици и възрастни. Курсове през седмицата и уикенда, в удобно за вас време.
http://www.juvenes.bg/ ~ Още ...
Добре дошли при нас! Независимо от това, дали Вашата цел е последващо обучение, професионално развитие или просто имате желание да научите нещо повече, ние сме готови да Ви помогнем!
http://test-bg.com/ ~ Още ...
Български език за чужденци -индивидуално и групово през английски,френски,немски,руски,сръбски. Абилити предлага обучение по английски,немски,френски и руски за всички нива. Корпоративно обучение.
http://www.abilityschool.eu/ ~ Още ...
Родина България е частна организация предлагаща специализирани курсове за подготовка на кандидат-студенти, кандидат гимназисти по всички дисциплини необходими за кандидатстване, както и подготовка за полагане на Матури.
http://kursove.net/ ~ Още ...
Школа за изучаване на чужди езици в град Стара Загора. Подготовка за сертификати. Акредитации на OPTIMA и ESOL
http://ezikovashkola.org ~ Още ...
Водолазно училище Синхрон е единственото в Бургас и е създадено за обучение на любители водолази.Независимо дали никога не сте се гмуркали под вода или вече сте напрвили няколко гмуркания, вие сте попаднали на правилното място.
http://www.divingschool.bg ~ Още ...
Превод и легализация на всички езици. Заверки в консулства и посолства.Курсове по английски, френски и български езици. Безплатна консултация на тел:032/260-994.
http://arto.bg ~ Още ...
Сдружение 'Луис Карол' - извънучилищна занималня с разширено обучение по английски език в кв. Дървеница и жк. Младост 1
http://www.luiskarol.com ~ Още ...
Обучение по английски, немски, френски, испански език и професионални курсове с ваучер по схема Аз мога повече
http://azmoga.kabinata.com/ ~ Още ...
Производство и доставка на народни носии, сценични, театрални, исторически костюми и сценичен декор. Предпочитан партньор на учебни заведения, НПО и подизпълнител при реализиране на проекти, фестивали, събори. Внедрена система за управление Iso 9001
http://www.nosii.com ~ Още ...

Статии

Статията разисква качествата, нужни на успешния автор.
Образователен център Йера предлага индивидуални уроци и обучение по немски език за деца и възрастни. Промо пакет от 10 часа за 130лв. вместо 150лв!
В тази статия ще разгледаме различните фукции и значение на съюза as на английски език.
В тази статия ще разгледаме първите вида условни изречения, които се използват в английския език. Целта е да се внесе яснота в това каква е разликата между различните видове
В тази статия ще разгледаме първите вида условни изречения, които се използват в английския език. Целта е да се внесе яснота в това каква е разликата между различните видове, както и какви са възможностите за смесени видове между тях.
Много курсисти правят грешката да използват прилагателно вместо наречие когато говорят или пишат на английски език, тъй като не разбират каква е разликата между двете понятия.
Много лесно – не се изхвърляйте в мислите си как ще се запишете на курс и ще учите и пишете домашни всеки ден по два часа след работа... Понякога повече означава по-малко. Как така ли?
изучаване на английски, немски, френски, турски, италиански и испански език
Образователен център Йера съвместно с клуб по конна езда и организации за исторически възстановки, организират летен Зелен Средновековен лагер – Варна, през лято 2018 за малки и вече пораснали деца на възраст от 6 до 14г.
Образователен център Йера предлага курсове и индивидуални уроци по Български език и литература за подготовка на ученици за външно оценяване, матури, както и за кандидатстване след 7-ми и 12-ти клас.
Детските книжки и анимационните филми често са наситени с животински образи, на които децата се радват.
Курсове по английски, немски, френски, испански, португалски, турски, гръцки, японски, тай и български език за чужденци.
Преди беше немислимо за деца до три години да бъдат в състояние да се научат чужд език, при положение, че те все още не са усвоили добре майчиния си език. В днешни дни, обаче, резултатите от научните изследвания показват нещо съвсем различно.
Курсовете по общ английски език са подходящи за всички, които искат да усъвършенстват езика с квалифициран преподавател, носител на езика. Нива: от начинаещи А0 до напреднали C1 и CPE
Обученията с нас са забавление, разкриват нова страст, ще придобиете умения, които ще променят положително живота ви.
Обученията с нас са забавление, разкриват нова страст, ще придобиете умения, които ще променят положително живота ви.
Обученията с нас са забавление, разкриват нова страст, ще придобиете умения, които ще променят положително живота ви.
Богата библиотека на български език.Аз мога повече. Виртуална класна стая.
Пълна интеграция със среда за практически занятия. Виртуална класна стая. Моментна, двустранна обратна връзка. Богата библиотека на български език.
Аз мога повече. Богата библиотека на български език.Виртуална класна стая.
Пълна интеграция със среда за практически занятия. Виртуална класна стая. Моментна, двустранна обратна връзка. Богата библиотека на български език.
Пълна интеграция със среда за практически занятия. Виртуална класна стая. Моментна, двустранна обратна връзка. Богата библиотека на български език.
Обученията с нас са забавление, разкриват нова страст, ще придобиете умения, които ще променят положително живота ви.
Обученията с нас са забавление, разкриват нова страст, ще придобиете умения, които ще променят положително живота ви.Осигуряваме достъпно масово ИТ обучение.
171 Основно училище “Стоил Попов“ гр. Нови Искър - обучение от първи 1 - 8 клас.
ЦПО Андела предлага курсове по английски, немски, и руски език за различни възрасти и с акцент върху развитието на основните езикови компетентности, а именно четене, писане, слушане и говорене според Общоевропейската езикова рамка.
Празникът на буквичките е специален момент в живота на първокласниците и е повод за гордост от техните преподаватели и учители


показани 1-100 от общо 126

First 1 2 Next Last

Моят профил

Реклама