Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25544
  • Чакащи: 154
  • От днес: 0
  • Статии: 100
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Училища

Образователен център Sense I study е част от социален център In the Mood All Together. Предлагат се курсове, полуиндивидуални и индивидуални обучения по английски езол за деца и възрастни. Качествено обучение Индивидуално отношение
http://www.senseistudy.eu/ ~ Още ...
Езикова школа СПОЛУКА - учебен център с опитни и доказани преподаватели
http://www.brydabg.com ~ Още ...
Get your fully accredited American High School Diploma from the USA in Varna, Bulgaria Вземете акредитирана американска гимназиална диплома, учейки във Варна, България
http://www.americanhighschoolbg.com ~ Още ...
Новини за ОУ "Иван Мирчев" с. Дълбоки, документи, учебна дейност свързани с него. Педагогическия състав, снимки и други.
http://www.ouimdalboki.eu ~ Още ...
Езикова школа Deustch korrekt, София Борово осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци. Немска занималня за ученици 1-4 клас.
http://deutsch-korrekt.eu ~ Още ...
Езикова школа ОМЕГА, София, предлага курсове по английски език, немски език, италиански език, испански език. Езикови курсове за деца. Курсовете са за възрастни и деца. Езиково обучение.
http://omegals.com/ ~ Още ...
Автошкола „Силви Инс “ ЕООД - град Варна извършва шофьорски курсове и обучение за водачи на МПС с категории А1, А2, А, B, BE, C, CE, D.
http://silviins.bg/ ~ Още ...
Учебен център за деца и ученици - занималня, английски, български и математика
http://nia-bg.com/ ~ Още ...
Център по класическа сугестопедия Вихровения предлага курсове по чужди езици (вкл. английски, немски, френски, испански, италиански, руски, гръцки и български за чужденци) и различни хуманитарни науки по метода на сугестопедията.
http://vihrovenia.bg/ ~ Още ...
Скоростно Учене е учебен център с мисия – Да дадем възможност на всеки, който иска да помни дълготрайно и най-сложната информация, да го прави с лекота, бързо и като на игра! Това е възможно благодарение на Мнемониката.
http://www.acc-learn.com ~ Още ...
Курсове по английски език в София за деца и възрастни - качествено обучение по английски език и изпитна подготовка за сертификати FCE, CAE, CPE и IELTS. LanguageCert сертификати по английски език – (IESOL и ISESOL), интензивни курсове по английски
http://met-school.com ~ Още ...
Частни и индивидуални уроци по турски език за начинаещи и напреднали
http://fatibg.com ~ Още ...
Образователен център ПловдивОбразователен център ПловдивОбразователен център ПловдивОбразователен център Пловдив
http://studyabroadca.eu/ ~ Още ...
урсове по немски език на цена от 210 лв. за всички нива и възрасти. Подготовка за сертификатни изпити в езиков център FLC
http://www.ezikovikursove.eu ~ Още ...
Преди да изберете курсове за обучение е желателно да определите за какво именно ви е нужна фотографията. Ако искате да снимате за себе си, то ще ви бъде достатъчен базовият курс с основните понятия, като експозиция, скорост на затвора, фокус.
http://www.art-abt.com/ ~ Още ...
Средно, училище, "Христо Ботев", град Козлодуй, Христо Ботев, Христо, Ботев, Враца АЕЦ Козлодуй
http://www.su-hrbotev.com ~ Още ...
Classes A to Z – Gain access to thousands of professional US teachers, tutors, & coaches and the countless lessons and classes they offer. Your Gateway to Learning!
https://classesatoz.com/ ~ Още ...
Акълейд Сървиз извършва преводи и легализация на документи. Езикови курсове за деца, ученици и възрастни.
http://accoladebg.com/ ~ Още ...
Европейски образователен център Глобус, гр. Бургас предлага езикови курсове, преводи и легализации.
http://www.kursove-burgas.bg ~ Още ...
Занимални, курсове по БЕЛ, курсове по математика, английски език и лятна занималня в квартал Лозенец в София
http://studyhall.aladin-school.com/ ~ Още ...
ОУ Христо Ботев град Стамболийски - проекти, новини, галерия
http://www.ouhristobotev.com/ ~ Още ...
Шофьорски курсове в Учебен Център Автоконсулт – 2000, гр. Пловдив. Организираме и провеждаме шофьорски курсове за обучение на водачи на моторни превозни средства: • категории В, В автоматик, С, СЕ и Д;
http://www.avtokonsult2000.com ~ Още ...
Център Екатерина е лицензиран и акредитиран център за обучение. Ние организираме курсове и индивидуални занимания за деца и възрастни по английски, немски, френски, руски, гръцки и турски език.
http://www.ekaterina-center.com ~ Още ...
Курсове по италиански език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по италиански език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://italianski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по испански език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по испански език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://ispanski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по руски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по руски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://ruski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по френски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по френски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://frenski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по немски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по немски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://nemski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Курсове по английски език в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Частни уроци по английски език в София и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://angliiski-ezik-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по философия в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по философия в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по философия и философските дисциплини за 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-filosofiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по история в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по история в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по история за 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-istoriya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по физика в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по физика в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по физика за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-fizika-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по химия в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по химия в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по химия за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-himiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по биология в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по биология в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по биология за 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://kursove-biologiya-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по български език и литература / БЕЛ в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по български език и литература / БЕЛ в София и областта. Индивидуални и в група.
http://uroci-literatura-sofia.dir.bg ~ Още ...
Частни уроци по математика в София от Учебен център 6+ (тел.: 0894 850 660). Курсове по математика в София и областта. Индивидуални и в група. Уроци по математика за 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас в София.
http://uroci-matematika-sofia.dir.bg ~ Още ...
SERM : Онлайн PR и SEO оптимизация за търсачки - управление на онлайн репутация.
http://www.serm.bg ~ Още ...
Полезната люлка на живота идва пълна с информация за нашето състояние.
http://lyulka.com ~ Още ...
Знанието не е дарба знанието се придобива, знанието се учи, знанието се използва по различен начин.
http://www.azznam.com ~ Още ...
Хамали за изхвърляне на стари мебели, извозване на строителни и битови отпадъци в София. Почистване на мазета, тавани и апартаменти от всякакви отпадъци.
http://bulpos.com ~ Още ...
Занималня и курсове по английски език за дена над 3 години в малки групи.
http://kalina-bg.com ~ Още ...
Разполагаме с опитни инструктори и отлична екипировка. Без граници за възрастта и нивото на клиента! Възможност за предварителни резервации.
http://skischoolgeorge.com/bg/ ~ Още ...
Курсове по италиански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по италиански език в Пловдив и областта.
http://italianski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по испански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по испански език в Пловдив и областта.
http://ispanski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по руски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по руски език в Пловдив и областта.
http://ruski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ОТ АВТОШКОЛА В БУРГАС. Опреснителни курсове.
http://instruktor.bukovinov.com/ ~ Още ...
Курсове по френски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по френски език в Пловдив и областта.
http://frenski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по немски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по немски език в Пловдив и областта.
http://nemski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по английски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по английски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.
http://angliiski-ezik-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по химия в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по химия в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://himiya-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по биология в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по биология в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://biologiya-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по български език и литература / БЕЛ в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по български език и литература в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://bel-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове по математика в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по математика в Пловдив и областта. Индивидуални и в група.
http://matematika-plovdiv.dir.bg ~ Още ...
Курсове и частни уроци по математика, БЕЛ, английски и немски език в София и Пловдив. Най-ефективните курсове във Вашия град са в 6+®!
http://kursovezavseki.com ~ Още ...
Учебна и лятна езикова занималня "Лукчо" - Уча и играя в Занималня "Лукчо"
http://xn--80aatfqefe6n.bg/ ~ Още ...
Нашето студио кани всички желаещи да се учат да рисуват във Варна! Уроците по рисуване и живопис, провеждани от майстори в занаята, и курсовете в нашата академия ще ви помогнат да овладеете изкуството да създавате художествени произведения.
http://art-education.eu/ ~ Още ...
LONDON е образователен център по английски език. Гаранция за качественото обучение по английски език на нашите малки и големи курсисти. Адрес: ул. Росарио 1, София 1700 Тел. 0876 566 322
http://www.london-bg.eu/ ~ Още ...
Нашето художествено училище във Варна кани всички желаещи да развиват художесвените навици по време на уроци с рисунка и живопис, да получите удоволствие от общуване с областта на изящните изкуства и възможността за самоизява.
http://bg.art-abt.com/art_school.php ~ Още ...
Частна детска ясла в София- Аладин скуул е детски център, предлагащ грижа за малки и големи.
http://aladin-school.com/ ~ Още ...
66 Средно общообразователно училище Филип Станиславов, гр. София
http://www.66sou.org/ ~ Още ...
Езикови курсове и обучение по над 14 езика, в Бургас - Езиков център WORDS
http://words.bg ~ Още ...
курсове за 7 клас, курсове за матура, индивидуални уроци за 7 клас, индивидуални уроци за матура, уроци по български, курсове за 6 клас, уроци по математика, курсове по бел, подготовка за матура, подготвка за седмокласници, курсове за дзи и унсс
http://www.lernbg.com ~ Още ...
Уроци за кандидат - студенти и ученици за подготовка за прием във НХА и средните училища по изкуства в София.
http://silviagancheva.com/ ~ Още ...
Доставчик на обучение по схема Аз Мога Повече. Езикови и професионални курсове по английски и немски език, икономика и мениджмънт, оперативно счетоводство. Записване за курсове с ваучер.
http://www.e-obuchenie.bg/ ~ Още ...
Давитоз - курсове и индивидуално обучение по над 40 специалности и професионални направления с лиценз на МОН във Варна.
http://www.davitoz.com ~ Още ...
Давитоз Варна - курсове и индивидуално обучение по английски, немски, испански, руски, френски, италиански, български, математика
http://www.davitoz.org ~ Още ...
Държавно спортно училище Георги Бенковски - Плевен. Юбилей - 45 години от създаването. 45 години по пътеката на спорта. Училище за шампиони. Изцяло ремонтирана сграда, обновена учебна база с три компютърни кабинета, общежитие и ученически стол.
http://www.supleven.bg ~ Още ...
Официален сайт на Първо СОУ `Пенчо П. Славейков`, гр.София. Съдържа актуална и полезна информация за ученици и родители (учебни планове графици на класни и контролни, работа по проекти, новини).
http://www.1sousofia.org ~ Още ...
В сайта ще намерите всичко, което Ви е нужно за отлична подготовка за матурата по Български език и Литература - произведения,анализи и аудио книги, всички правописни правила и норми по Български език, както и всички матури, давани предишни години.
http://www.bgmatura.com/ ~ Още ...
Брестол е специализирана школа за немски език, намираща се на централно място в Младост 1 в София, срещу The Mall на Цариградско шосе. В школата се провеждат курсове по немски всички нива, за начинаещи и напреднали - индивидуално и в групи
http://www.brestol.net ~ Още ...
Софийска математическа гимназия `Паисий Хилендарски` е профилирана в изучаването на математика и информатика с усилено изучаване на западен език. СМГ обучава ученици от 5 до 12 клас вкл. Работи в посока откриване и развиване на математически таланти.
http://www.smg.bg ~ Още ...
Студио Арти е арт училище по рисуване в центъра на София. Уроците се преподават от млад квалифициран преподавател в светло и слънчево ателие, групите са малки, подходът е индивидуален, подходящи са за всякаква възраст: деца, седмокласници, любители.
http://studioarti.net ~ Още ...
Информация за училищния живот в СОУ Любен Каравелов - Димитровград. Уеб издание на Клуб "Млад Журналист" по проект успех.
http://www.karavelovci.eu ~ Още ...
Ски и сноуборд училище „Чамкория” предлага професионално обучение. Имаме ски и сноуборд гардероб. Отдаваме ски и сноуборд под наем.
http://skichamkoria.com ~ Още ...
Индивидуални уроци по математика за ученици, подобряване на успеха в училище, запълване на пропуски в знанията, подготовка за контролни, класни, тестове.
http://www.i-edu.info ~ Още ...
NGB-Consulting е компания, предлагаща ученически, студентски и младежки програми за междукултурен обмен.
http://ngbconsult.com/ ~ Още ...
Усклад е първият по рода си софтуерен продукт, създаден специално за нуждите на българските училища. Програмата подобрява значително досегашните практики на следенето, въвеждането и ревизирането на складовата наличност
http://www.usklad.com ~ Още ...
Научете испански език с лекота и добро настроение и на много достъпни цени!
http://don-kihot-sancho.com/ ~ Още ...
Учебен център JUVENES в близост до НДК - занималня и курсове за ученици и възрастни. Курсове през седмицата и уикенда, в удобно за вас време.
http://www.juvenes.bg/ ~ Още ...
Добре дошли при нас! Независимо от това, дали Вашата цел е последващо обучение, професионално развитие или просто имате желание да научите нещо повече, ние сме готови да Ви помогнем!
http://test-bg.com/ ~ Още ...
Български език за чужденци -индивидуално и групово през английски,френски,немски,руски,сръбски. Абилити предлага обучение по английски,немски,френски и руски за всички нива. Корпоративно обучение.
http://www.abilityschool.eu/ ~ Още ...
Родина България е частна организация предлагаща специализирани курсове за подготовка на кандидат-студенти, кандидат гимназисти по всички дисциплини необходими за кандидатстване, както и подготовка за полагане на Матури.
http://kursove.net/ ~ Още ...
Школа за изучаване на чужди езици в град Стара Загора. Подготовка за сертификати. Акредитации на OPTIMA и ESOL
http://ezikovashkola.org ~ Още ...
Водолазно училище Синхрон е единственото в Бургас и е създадено за обучение на любители водолази.Независимо дали никога не сте се гмуркали под вода или вече сте напрвили няколко гмуркания, вие сте попаднали на правилното място.
http://www.divingschool.bg ~ Още ...
Превод и легализация на всички езици. Заверки в консулства и посолства.Курсове по английски, френски и български езици. Безплатна консултация на тел:032/260-994.
http://arto.bg ~ Още ...
Сдружение 'Луис Карол' - извънучилищна занималня с разширено обучение по английски език в кв. Дървеница и жк. Младост 1
http://www.luiskarol.com ~ Още ...
Обучение по английски, немски, френски, испански език и професионални курсове с ваучер по схема Аз мога повече
http://azmoga.kabinata.com/ ~ Още ...
Производство и доставка на народни носии, сценични, театрални, исторически костюми и сценичен декор. Предпочитан партньор на учебни заведения, НПО и подизпълнител при реализиране на проекти, фестивали, събори. Внедрена система за управление Iso 9001
http://www.nosii.com ~ Още ...
Start Gate Ви предлага уроци по немски език в малки групи или индивидуално. Уроците по немски са по системите Planet, Schritte international, Ausblick, Sicher (Hueber Verlag). Приятна и уютна обстановка.
http://www.nemskizavseki.com/courses.php ~ Още ...
English Language Centre e езиково училище предоставящо групови и индивидуални курсове по английски език.
http://elc.bg ~ Още ...
3-то средно общоообразователно училище "Марин Дринов", град София
http://www.3coy.org/ ~ Още ...
Курсове по английски език за деца и възрастни в гр. Пловдив.
http://englaland.com/ ~ Още ...
123СОУ Стефан Стамболов, средно образование, подготвителни групи, прием пет годишни, прием шест годишни, красна поляна, образование училище, спортен профил
http://www.123sou.info ~ Още ...

Резултати 1-100 от всичко 121

First 1 2 Next Last

Моят профил

Реклама

HashFlare