Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 24155
  • Чакащи: 803
  • От днес: 0
  • Статии: 100
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Образование

Присъствено обучение с ваучер по програма "Ваучери за заети лица", а също така и дистанционно обучение срещу заплащане.
http://www.kursove123.com/ ~ Още ...
Присъствено обучение с ваучер по програма "Ваучери за заети лица", а също така и дистанционно обучение срещу заплащане.
http://vaucheri-za-zaeti.com/ ~ Още ...
Да бъдеш част от Darbi College е привилегия само на най – амбициозните, мотивирани и търсещи знания млади хора.
http://darbicollege.com/bg/ ~ Още ...
ЕОЦ Глобус предлага професионално обучение по готвачи, валутни касиери, компютърна грамотност, счетоводство и контрол с ваучери Аз мога повече, както и чуждоезикови обучения по английски, френски, немски, испански, италиански език.
http://www.kursove-burgas.bg/profesionalno-obuchenie-burgas ~ Още ...
Ние оптимизираме вашата верига за доставки и я превръщаме в ключово конкурентно предимство. Помагаме добрата стратегия да стане реалност. Предлагаме специализирани практически обучения за служителите на веригата за доставки.
http://www.supplychain.bg ~ Още ...
Сдружение „Информа” притежава лиценз от НАПОО за извършване на професионално обучение по 126 лицензирани професиии и специалности. Нашата цел е да постигаме качествено професионално образование и обучение съобразено с нуждите на бизнеса.
http://informa-bg.net/ ~ Още ...
Европейска академия за обучение и провеждане на кулинарни курсове за готвачи и сладкари, София. Качествено и професионално обучение в сферата на хотели, ресторанти, туризъм, бизнес.
http://euroacademybg.com ~ Още ...
Изобретения, патенти,полезни модели, иновации, нововъведения,нови технологии, защита с патент, проучване за новост, изобретателска стъпка и ниво на техниката;научни открития, рационализации, малки патенти, патентно ведомство, IPconsulting,Иван Иванов
http://xn--90aiafee8aetv0m.eu/ ~ Още ...
Този блог е за хора, на които НЕ им е все едно къде и как ще учат децата им, в какви ценности ще бъдат възпитавани, какви образователни методи ще бъдат използвани, дали ще спорутват, каква храна ще ядат и много други.
http://pedagogika.bg ~ Още ...
Уеб сайт само с 4 лесни стъпки и в рамките на 4 минути? Възможно е - вижте как в линка.
http://www.4stupki.com/pages/kak-da-izrabotim-ueb-sait-sus-sistemata-na-4stupki ~ Още ...
Детските Градини.com е сайт за всички родители, които имат нужда от информация за ясли, градини, занимални и логопедични центрове.
http://detskitegradini.com/ ~ Още ...
Помагала Моливко за деца от 3 до 10 годишна възраст. Ще откриете само при нас - в онлайн книжарница Molivko.com
http://www.molivko.com/pomagala ~ Още ...
Консултантска къща за образование в чужбина "Дарби" - елитно средно и висше образование в чужбина, целогодишни и летни езикови курсове и програми.
http://darbi.eu/ ~ Още ...
Classes A to Z - Thousands of professional UK teachers, tutors & coaches available offering many different lessons and classes. Used & enjoyed by Thousands!
http://classesatoz.co.uk/ ~ Още ...
Хотел,рецепция,Администратор,Камериер,Ресторантьор,управител,Готвач,Сервитьор,барман, Козметик,Фризьор,Маникюр,НОКТОПЛАСТИКА,педикюр,Грим,държавен документ,международно признат,удостоверение,свидетелство,курс,обучение,квалификация, дистанционно
http://www.cpodm.eu ~ Още ...
Английски език, курсове по английски език, езикови курсове, немски език, френски език, испански език, руски език, езиков център, английски език софия, езикови курсове софия, български език за чужденци
http://www.linguaclass-bg.com ~ Още ...
Образователен център Интерлогос е с богат опит в подготовката за матура след 7 и 12 кл. на ученици, в допълнителни занимания по всички предмети от учебния план. Предлагаме и курсове в групи и индивидуално обучение по английски, френски, немски език.
http://interlogos.bg/ ~ Още ...
Ние от учебен център Аксес, предлагайки качествено обучение, се стремим да развием у курсистите съвременни практически умения и да предоставим фундаментални теоретични знания, които да им гарантират успешен кариерен старт.
http://access-bg.net/ ~ Още ...
Индивидуални и групови уроци по китара в центъра на гр. Пловдив. Безплатни групови занимания. Безплатен първи урок.
http://www.musictones.net ~ Още ...
Атапис, гр. Варна е едно от дружествата, които поставят началото във Варна на организирането на курсове и школи в цялостен комплекс: езикови, двигателни и художествени.
http://atapis-varna.wixsite.com/atapis-varna ~ Още ...
Езиков център Проспект предлага качествено индивидуално обучение по Английски език и подготовка за сертификатите IELTS, CAE, FCE.
http://www.ecprospect.com ~ Още ...
Обучението при нас премахва граници за Вас! ЙЕРА е професионален езиков център с традиции, специализиран в обучението на английски, руски, немски, италиански и български език.
http://jeravarna.com/ ~ Още ...
Езиков център Libro academy предлага обучение на английски език и други езици на ниски цени.
http://libroacademy.bg/ ~ Още ...
сигурност, разузнаване, контраразузнаване, антитероризъм, шпионаж, специални разузнавателни средства, корупция, наркотрафик, трафик на хора, контрабанда, специални служби, разследване, престъпление, криминалистика.
http://www.sigurnostta.eu ~ Още ...
интеграция малцинства гето проектът гетоизация изолация бедност безпътица насиле беззаконие бедност безработица неграмотност престъпност мизерия безпросветно отчаяно социално култура етнос етнически маргинализация трансформиращо образование здр
http://www.antighetto.bg ~ Още ...
Учебен център "Планета" Варна предлага курсове, обучение и уроци.
http://ucplaneta.com/ ~ Още ...
Регистър на училищата предоставя информация за начални училища, основни училища, средно общообразователни училища, гимназии, както и университети и вузове в България.
http://registarnauchilishtata.com ~ Още ...
Езикови курсове за възрастни по 10 езика. Индивидуално, полуиндивидуално и групово/корпоративно обучение. Български език за чужденци. Езикова занималня за деца - целодневна/полудневна форма.
http://www.centernobel.net ~ Още ...
Провеждаме курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Работим в малки групи или индивидуално. Нашата мисия е да превърнем изучаването на други езици в удоволствие и да мотивираме нашите курсисти за интерактивни дейности.
http://linguaclub.bg ~ Още ...
Учението на математика при нас е ефективно, защото е с удоволствие и положителна емоция. Метода е чрез сугестопедия и десугестопедия. Сформиране на ранните математически умения и знания чрез игри и песни и нагледни материали.
http://matema.biz/ ~ Още ...
Студио 84, творчество, движение, курс, йога, релаксация, медитация, дао, лечебна гимнастика, танци, здраве, изкуство, арт, музика, уроци китара, пеене, рисуване, творчески ателиета, книги, ръчно изработени картички, бижута, подаръци, зала под наем
http://artmotionstudio84.com/ ~ Още ...
Иновативен обучителен център където децата се запознават с постиженията на изобразителното изкуство и културни традиции по българските земи в тяхната историческа времева линия на развитие;
http://www.artlaboratory.bg/ ~ Още ...
Речникът съдържа около 40 000 думи, изрази и термини от различни области на живота, културата и науката. Целта на речника е от една страна да освети основите на двата езика и от друга - да бъде полезен на възможно най-голям кръг читатели.
http://buy-a-book-bg.blogspot.com/ ~ Още ...
С лекота ще усвоите как да общувате на чужд език и ще имате желание да пътувате по света.
http://excellence.bg/ ~ Още ...
Ние от Английски език.бг предлагаме обучения по общ английски език за всички нива от европейската езикова рамка, курсове по специализиран английски език за различни професии и подготвителни курсове за сертификати.
http://angliiskiezik.bg ~ Още ...
SLS Боровец 2015 е най-мащабното лятно езиково училище с включена подготовка по БЕЛ и Математика за външно оценяване и матура по БЕЛ, много забавления и спорт в Рила планина. Предлагаме скаутски лагери с разговорен английски в Родопите, Велинград.
http://www.korendasls.com ~ Още ...
Езиков Център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех.
http://www.astoria-academy.com/ ~ Още ...
Целта на МСДЦ е реализация на личността, чрез програма за личностно развитие от ролеви и ситуационни игри, специализирана полоса, изпитания по самоотбрана, езда, фехтовка, стрелба, акробатика, плуване, ветроходство, гмуркане, водно спасяване, гребане
http://msdc.freehostia.com/ ~ Още ...
В нашият сайт може да намерите всичко което ви е нужно свързано с образование и наука всичко е напълно безплатно без регистрация е разбирасе че ще спетите и време това един пл.Можете да четете или пъг да изтеглите било то тема , лекция и много др...:
http://www.temionline.com ~ Още ...
Дискусионен Езиков Център Макси е лингвистичен център, базиран върху класическата идея за литературен клуб. Целта ни е да помогнем на участниците да постигнат максимална свобода в общуването както на майчиния си, така и на чужди езици.
http://maxi-bg.eu ~ Още ...
– Нови Интернет Технологии ЕООД разработи уеб сайтът http://blackhat.bg/ с цел информиране на аудиторията по проблемите, свързани с информационната сигурност.
http://blackhat.bg/ ~ Още ...
Ние като фирма Анадолу Йуртдъши Егитим Данъшманлъгъ ЕООД осъзнаваме сериозността на обучението в чужбина и вече придобили достатъчно опит предлагаме бързо, качественно, честтна услуга.
http://www.saraybosna.org ~ Още ...
Учебен център Нет Ит провежда курсoве по интернет маркетинг за начинаещи и средно напреднали. При нас ще научите най-ефективните техники и стратегии за маркетинг в Интернет. Запишете се за нашите курсове и станете експерт в онлайн бизнеса!
http://marketingexpert.bg ~ Още ...
НАРС е частен център за професионално обучение, лицензиран към Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение. Академията издава държавно признати сертификати за преминатите обучения.
http://nars.bg/ ~ Още ...
Компанията ни използва уникален модел за да предоставя: иновативни обучения, опитни лектори, отлична организация и изключителни резултати на разумни цени.
http://ontarget-training.com/ ~ Още ...
Унибукс – онлайн книжарница за икономическа, правна, научна и земеделска литература. Учебници за висшите учебни заведения. Безплатна доставка за София.
http://unibooks.bg/ ~ Още ...
Изработване на астрономически телескопи, оптични огледала за телескопи, фокусери, спайдъри и други. Статии и реализирани проекти за любителско телескопостроене.
http://astroreflect.com ~ Още ...
Obrazovani.info е портал за образование – в него можете да откриете всичко интересно от областта на образованието в страната и чужбина.
http://obrazovani.info ~ Още ...
ОЦ "Студио S" – предлага курсове по рисуване и индивидуални уроци по рисуване за подготовка за: - изпити по рисуване и портфолио с рисунки за ВУЗ у нас и в чужбина; - изпити по рисуване за средните художествени училища; - рисуване за деца и възрастн
http://www.studios-edu.com/ ~ Още ...
CiscoAcademy е cisco академия, която предлага курсове и подготовка за придобиване на cisco сертификат, възможност за присъствено и онлайн обучение, обучение с голяма практическа насоченост и инструктори от най-големите IT компании в България.
http://ciscoacademy.bg/ ~ Още ...
Образователен център Знание предлага подготвителни курсове за ученици след 7 клас и кандидат-студенти.
http://znanie-edu.com/ ~ Още ...
Фирма „Образование” ООД е създадена през 1992г., списание "Дом, дете, детска градина", "Образование", "Управление и Организация на училището и дестката градина" сценарии, клас квалификация, образование, начално училище, детска градина
http://www.obrazovaniebg.net/ ~ Още ...
Езиков център www.MelanyCenter.com предлага на вашето внимание езикови курсове за малки и големи по немски и английски език.
http://melanycenter.com/ ~ Още ...
Чуждите езици са важно предимство за всеки човек, когато си търси работа. На този сайт ще намерите информация за това как и къде можете да стартирате своето езиково обучение.
http://www.ezikovi-kursove.net/ ~ Още ...
Езикова школа Логос София организира курсове и уроци по немски за начинаещи и подготовка за международни изпити като TELC и DSD.
http://logos-bg.com/ ~ Още ...
Безплатни онлайн игри за наука, образование и култура. Играй за знание. Образователни игри. Интересно за света, във форма на игра. Образование и наука. Наука и образование. Игри и знание. Интересни методи за обучение.
http://planeta42.com ~ Още ...
Езиков център „Релена-92” (сертифициран по ISO 9001:2008 за дейността обучение) е едно от най-добрите места, където може да научите чужд език. Групи от 3 до 5 човека. Възможност за индивидуално обучение - време и седмична натовареност по Ваш избор.
http://www.relena92.com ~ Още ...
Екипът на razrazbotki.biz е експерт в изготвянето и разработването на дипломни работи, курсови работи, казуси, есета и реферати.
http://razrabotki.biz ~ Още ...
Камината е важен елемент от интериора на всеки дом, а нейният дизайн е това което я прави уникална и красива.
http://kamini1.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0.html ~ Още ...
Частна Детска Къща „Малки лъвчета“ е център за отглеждане, възпитание и обучение на деца от 2 до 5 години. Индивидуални грижи, малки групи, английски език, рисуване, приложни изкуства, театър. Организиране на детски рождени дни и фотосесии.
http://www.littlelions.net ~ Още ...
Obrazovam.com е блог, насочен към всеки, който иска да направи крачка напред в професионалното си развитие
http://obrazovam.com ~ Още ...
Център „Яника“ предлага специализирана грижа за деца и младежи с увреден слух и кохлеарно-имплантирани деца. Квалифицирани специалисти извършват диагностика и консултации, като се създава индивидуална програма за обучение и рехабилитация.
http://yanikabg.com/ ~ Още ...
http://www.grandteaching.com ~ Още ...
Индивидуални онлайн уроци. Фокус върху говоренето. Нива по Европейската езикова рамка. Бизнес английски. Курс за „оцеляване` в чужбина - разговорен английски, ежедневни ситуации, кандидатстване за работа. Помощ при водене на делова кореспонденция.
http://www.speak-online.info ~ Още ...
Школа БГ - Информационен портал за образованието в България
http://shkola.bg/ ~ Още ...
Ако искате да си вземете матурите. Е влезте в този сайт и научете всичко, което ви е необходимо с един клик на мишката.
http://www.maturibg.blogspot.com ~ Още ...
Интерланд сформира курсове по английски език, курсове за изпит CPE, езикови обучения в чужбина, форекс обучение, курсове по оперативно счетоводство, екскурзоводско обслужване.
http://interlandbg.com/ ~ Още ...
Нивото, което заслужаваш с най-добрите преводачи в Пловдив. Известната верига от къщи за преводи и езиков център за обучение, превод и легализация от и на всички езици.
http://prevodachi.co ~ Още ...
Образователен уебсайт , в който можете не само да намерите полезна информация, но и да помогнете на други ученици и студенти.
http://razberi.info ~ Още ...
Ако желаете за се присъедините към екипът ни от висококвалифицирани специалисти или просто искате да подобрите квалификацията си с нашите курсове за чуждоезиково обучение, посетете нашия сайт и разгледайте категориите.
http://suggestopediabg.com/ ~ Още ...
Обучение по чужди езици. Помощ при кандидатстване в чуждестранни университети . Курсове за седмокласници. Кариерно развитие.
http://www.academic-consult.eu ~ Още ...
Обучение и работа в Странд. СТРАНД Академия осигурява необходимата теоретична и практическа подготовка по западен стандарт за стартиране на успешна професионална кариера в търговските и развлекателни обекти на СТРАНД Бургас.
http://www.strandacademy.bg/ ~ Още ...
Книжарница за учебници, помагала, учебни пособия, детски книги
http://dealbg.com/ ~ Още ...
Онлайн книжарница "Дженезис". Предлагаме книги, учебници, канцеларски материали, офис техника, подаръци, календари, сувенири и много други.
http://genezis06.com ~ Още ...
http://www.klausurbestanden.de ~ Още ...
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
http://accentschool.net ~ Още ...
Уроци по китара за начинаещи и напреднали, специално адаптирана програма за деца. Блуз, рок и джаз импровизация, fingrpicking. Едно от малкото места в София, където можете да учите барокова и ренесансова музика.
http://urocipokitara.org ~ Още ...
Безплатни курсове по ОП Аз мога повече. Обучение по английски, немски, италиански, испански, френски, руски. Компютърно обучение.
http://xn----7sbajcpak9budl1i.com ~ Още ...
Предлага дистанционно обучение и курсове във всяка сфера
http://www.kursove-miks.com ~ Още ...
Сайт за учебници и курсове по английски език в Южна България
http://stiletexpress.com/ ~ Още ...
Ние сме НПО, обединяваща хора с интереси в политика, право и др., за реализиране и популяризиране на идеи за повишаване на демократичната култура на обществото, за формиране на гражданското, социално и екологично самосъзнание на младите България.
http://www.schoolfordemocracybg.org ~ Още ...
Изтеглете Самоучител по руски,предназначен за българи,който е лесен за работа и разбиране, съдържащ стъпка по стъпка указания за увладяването на руски език.
http://xn--80akibjfeqdjmdjinh4d.com/ ~ Още ...
От тук можете да изтеглите качествен Самоучител по френски, създаден за българи, който е изключително лесен и приятен за работа, подходящ за напълно начинаещи и напреднали.
http://xn--80akakclffnfdloflipy4c.com/ ~ Още ...
Изпитът по математика не е най-трудното нещо, с което ще се сблъскате в този живот, но все пак е свързано с много усилия.
http://izpit-matematika.blogspot.com/ ~ Още ...
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти. Център за квалификация, преквалификация и консултации Фохел - Бургас.
http://fohel.net ~ Още ...

Статии

Даден е успоредника ABCD (не правоъгълник) с ъглополовящи АМ и ВL (те се пресичат) и АВ = 12см и LM =4 см. Колко е периметъра на успоредника ?
Какво представлява алгебрата? Тя е дял от математиката, изучаващ величините, които могат да се измерват с числа. Характерно за алгебрата е използването на буквени означения за числата и въвеждане на променливите.


Резултати 1-100 от всичко 120

First 1 2 Next Last

Моят профил

Реклама

HashFlare