Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25111
  • Чакащи: 11
  • От днес: 0
  • Статии: 100
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Училища

Кандидатстудентски и кандидатгимназистки курсове в Ямбол от Алера Сървисис ООД – 0894 850 660. Частни уроци за кандидат-студенти и кандидат-гимназисти в Ямбол и областта на атрактивни цени от 4 до 10 лв.
http://kandidatstvane-yambol.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3 ~ Още ...
Курсове по математика в Ямбол от Алера Сървисис ООД – 0894 850 660. Частни уроци по математика в Ямбол и областта на атрактивни цени от 4 до 10 лв. Индивидуални и в група! Кандидатстване след VII клас. Решаване на задачи за класна работа, контролни.
http://kursove-matematika-yambol.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3 ~ Още ...
Искате ли да си наваксате изпуснатото в гимназията?
http://testove-matematika.blogspot.com ~ Още ...
Ние предлагаме групово и индивидуално обучение. Доброто владеене на чужди езици спомага да се избегнат излишни недоразумения, свързани както с бизнеса, така и с личния Ви живот. В нашия център активната реч се насърчава още от първия час.
http://ucraya.com ~ Още ...
http://bobec.eu/nevidima-himikalka-udoben-i-lesen-nachin-za-prepisvane-na-izpit-ili-kontrolno/ ~ Още ...
Частна детска градина „Слънчева Усмивка“ разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова и озеленен, просторен двор.
http://www.sunandface.com ~ Още ...
Детска занималня „Парнас” организира подготовката за училище на вашите деца затвърждавайки знанията им по четене,писанеи математика,както и по френски,немски и английски език. Осигурен е транспорт от училище до занималнята и топъл обяд
http://www.alianceparnas.eu/ ~ Още ...
уроци по китара,пиано,музика,пеене, за деца и възрастни в софия,за начинаещи и напреднали.
http://www.musicart-center.com ~ Още ...
Английско училище BEST-София организира курсове по Английски език с преподаватели от Великобритания. Организираме курсове за деца, Английски език за персонала на фирми, подготовка за изпити ielts,fce,cae,cpe,Cambridge,курсове по разговорен Английски
http://www.best-english-school.com ~ Още ...
Crack е школа за курсове, която се занимава с обучение за изпити след 7 и 12 клас, както и за матури.
http://www.bgkursove.net/ ~ Още ...
ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИЯ. Преводи от ЧУЖД на ЧУЖД език. Курсове и уроци по ФРЕНСКИ, АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ. Подготовка за матура, за TCF/TCFQ, TEF, DELF. Подготовка за ИНТЕРВЮ при кандидатстване за емиграция в КВЕБЕК.
http://syntagma.dir.bg ~ Още ...
Научете немски език само за 30 дни.Намерете всички необходими учебници, било то нови или употребявани бързо и лесно в нашия интернет магазин. Поръчайте възможно най-скоро и разчитайте на бърза и коректна доставка от наша страна.
http://uchenik.com/ ~ Още ...
ЕТ "Николай Георгиев" организира шофьорски курсове категория "B", с автомобил Пежо 307. При записване вие получавате: -Теоритична подготовка -Практическа подготовка -Учебник за подготовка -Кормуване в удобно за Вас време
http://georgievauto.com/ ~ Още ...
http://lstbg.com/index.php?page=3&category=14&item=289=09.05.2012 ~ Още ...
Средно общообразователно училище „Иван Вазов” – гр. Плевен е най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област. Обучението е организирано в 63 паралелки – информатика, информационни технологии, биология, литература, история.
http://sou-ivanvazov.eu ~ Още ...

Резултати 101-116 от всичко 116

First Previous 1 2 Last

Моят профил

Реклама

HashFlare