Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25111
  • Чакащи: 16
  • От днес: 0
  • Статии: 100
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Образование

Obrazovam.com е блог, насочен към всеки, който иска да направи крачка напред в професионалното си развитие
http://obrazovam.com ~ Още ...
Център „Яника“ предлага специализирана грижа за деца и младежи с увреден слух и кохлеарно-имплантирани деца. Квалифицирани специалисти извършват диагностика и консултации, като се създава индивидуална програма за обучение и рехабилитация.
http://yanikabg.com/ ~ Още ...
http://www.grandteaching.com ~ Още ...
Индивидуални онлайн уроци. Фокус върху говоренето. Нива по Европейската езикова рамка. Бизнес английски. Курс за „оцеляване` в чужбина - разговорен английски, ежедневни ситуации, кандидатстване за работа. Помощ при водене на делова кореспонденция.
http://www.speak-online.info ~ Още ...
Школа БГ - Информационен портал за образованието в България
http://shkola.bg/ ~ Още ...
Ако искате да си вземете матурите. Е влезте в този сайт и научете всичко, което ви е необходимо с един клик на мишката.
http://www.maturibg.blogspot.com ~ Още ...
Интерланд сформира курсове по английски език, курсове за изпит CPE, езикови обучения в чужбина, форекс обучение, курсове по оперативно счетоводство, екскурзоводско обслужване.
http://interlandbg.com/ ~ Още ...
Нивото, което заслужаваш с най-добрите преводачи в Пловдив. Известната верига от къщи за преводи и езиков център за обучение, превод и легализация от и на всички езици.
http://prevodachi.co ~ Още ...
Образователен уебсайт , в който можете не само да намерите полезна информация, но и да помогнете на други ученици и студенти.
http://razberi.info ~ Още ...
Ако желаете за се присъедините към екипът ни от висококвалифицирани специалисти или просто искате да подобрите квалификацията си с нашите курсове за чуждоезиково обучение, посетете нашия сайт и разгледайте категориите.
http://suggestopediabg.com/ ~ Още ...
Обучение по чужди езици. Помощ при кандидатстване в чуждестранни университети . Курсове за седмокласници. Кариерно развитие.
http://www.academic-consult.eu ~ Още ...
Обучение и работа в Странд. СТРАНД Академия осигурява необходимата теоретична и практическа подготовка по западен стандарт за стартиране на успешна професионална кариера в търговските и развлекателни обекти на СТРАНД Бургас.
http://www.strandacademy.bg/ ~ Още ...
Книжарница за учебници, помагала, учебни пособия, детски книги
http://dealbg.com/ ~ Още ...
Онлайн книжарница "Дженезис". Предлагаме книги, учебници, канцеларски материали, офис техника, подаръци, календари, сувенири и много други.
http://genezis06.com ~ Още ...
http://www.klausurbestanden.de ~ Още ...
Езикова школа Акцент осигурява качествено чуждоезиково обучение по английски, немски, френски и италиански език, както и български за чужденци.
http://accentschool.net ~ Още ...
Уроци по китара за начинаещи и напреднали, специално адаптирана програма за деца. Блуз, рок и джаз импровизация, fingrpicking. Едно от малкото места в София, където можете да учите барокова и ренесансова музика.
http://urocipokitara.org ~ Още ...
Безплатни курсове по ОП Аз мога повече. Обучение по английски, немски, италиански, испански, френски, руски. Компютърно обучение.
http://xn----7sbajcpak9budl1i.com ~ Още ...
Предлага дистанционно обучение и курсове във всяка сфера
http://www.kursove-miks.com ~ Още ...
Сайт за учебници и курсове по английски език в Южна България
http://stiletexpress.com/ ~ Още ...
Ние сме НПО, обединяваща хора с интереси в политика, право и др., за реализиране и популяризиране на идеи за повишаване на демократичната култура на обществото, за формиране на гражданското, социално и екологично самосъзнание на младите България.
http://www.schoolfordemocracybg.org ~ Още ...
Изтеглете Самоучител по руски,предназначен за българи,който е лесен за работа и разбиране, съдържащ стъпка по стъпка указания за увладяването на руски език.
http://xn--80akibjfeqdjmdjinh4d.com/ ~ Още ...
От тук можете да изтеглите качествен Самоучител по френски, създаден за българи, който е изключително лесен и приятен за работа, подходящ за напълно начинаещи и напреднали.
http://xn--80akakclffnfdloflipy4c.com/ ~ Още ...
Изпитът по математика не е най-трудното нещо, с което ще се сблъскате в този живот, но все пак е свързано с много усилия.
http://izpit-matematika.blogspot.com/ ~ Още ...
Езиково и професионално обучение, компютърни и езикови курсове за деца и възрасти. Център за квалификация, преквалификация и консултации Фохел - Бургас.
http://fohel.net ~ Още ...
Логически игри за малки и големи, пъзели за развиване на интелекта и нестандартното мислене. Страхотен подарък за всяка възраст. За хората, които не са спрели да се забавляват и да се развиват.
http://www.puzzles.bg/ ~ Още ...
Това е успешната алтернатива на традиционните изложения, отговор на съвременните тенденции за достигане до младите хора и техните родители през интернет. Възможност за ефективен контакт между училище, родители, ученици, партньорски институции.
http://bachu-virtual.com/ ~ Още ...
Най - представителната организация на частните училища, професионални колежи и детски градини в България. Обществен гарант за качеството на образованието в частните училища - членове на БАЧУ.
http://bachu-bg.com/ ~ Още ...
Уроци и курсове по математика и икономика за ученици и студенти с опитни преподаватели на достъпни цени. Обучението е на малки групи или индивидуално в София.
http://santocenter.com/ ~ Още ...
Abritvs е интернет страница за физика, химия, биология и история
http://www.abritvs.com/hlebi2.htm ~ Още ...
ОУ ГЕОРГИ КИРКОВ, Казанлък е основно (І - VІІІ клас) с общинско финансиране. Учебните смени са две. ОУ Г. Кирков е едно от малкото в региона, което може наистина да се похвали с уютни и ремонтирани учебни стаи.
http://oukirkov.info/ ~ Още ...
Развиващи игри и играчки. Настолни игри, игри за двама, пъзели, игри за оцветяване, игри за подреждане, игри с числа, игри с букви, игри с топчета, кубчета, игри Монтесори, домино, судоку и още много супер игри. Играчки за бебета и за деца със СОП.
http://www.specialnite-deca.com ~ Още ...
Една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, тя предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!
http://cdg2andersen.com/ ~ Още ...
Курсове и обучение от учебен център тренинги и семинари за работници и служители. Курсове за готвач по готварство на нови интернационални рецепти и методи на приготвяне на храна и готварство. Компютърен курс и курсове за компютърна грамотност
http://www.kursoveobuchenie.com ~ Още ...
Изготвяне на индивидуални курсови работи на български и английски език
http://www.masterpiece-bg.com ~ Още ...
Безплатни речници за вашия компютър, уроци по английски и онлайн преводачи за превод на много езици. Ако имате желание да научите чужд език от тук можете да си изтеглите много безплатни инструменти, които ще ви бъдат полезни.
http://www.prevodachbg.com/ ~ Още ...
Виртуален курс по испански език, ниво A1. Богато и разнообразно съдържание: множество интерактивни упражнения и задачи, забавни игри, които превръщат ученето в приятен и интересен процес. Промоционална цена от 30 лв на месец.
http://bg.espaciolengua.com/ ~ Още ...
Курсове за деца Варна, Детски школи Варна, Детски центрове Варна, Предучилищна подготовка Варна, Арт курсове за деца Варна, Уроци по БЕЛ и Математика Варна
http://www.friends-school.net ~ Още ...
сайта е направен за учебна цел не изисква регистрация включва български филми чат забавление блог архиви меил и други неща за повече информация на сайта
http://www.bigbook-bg.beep.com ~ Още ...
Личен уеблог на Ивайло Божурин – програмиране, алгоритми, C++ и други благинки
http://tsarstva.bg/sh ~ Още ...
Курсове по програмиране за начинаещи програмисти - София. Основи на програмирането, програмиране на C#, уеб програмиране, уеб дизайн, мобилни приложения, програмиране за cloud, seo оптимизация и много други безплатни курсове по програмиране.
http://academy.telerik.com/ ~ Още ...
Частна детска градина Мечтател отвори врати на 07.05.2012 г. в Лозенец. Градината е лицензирана и се намира в новопостроена, луксозна сграда с просторен, оборудван двор в непосредствена близост до Южния парк.
http://www.mechtatel.bg ~ Още ...
Електронните учебници влизат с пълна сила в учението на децата
http://uchebnici.info ~ Още ...

Статии

Даден е успоредника ABCD (не правоъгълник) с ъглополовящи АМ и ВL (те се пресичат) и АВ = 12см и LM =4 см. Колко е периметъра на успоредника ?
Какво представлява алгебрата? Тя е дял от математиката, изучаващ величините, които могат да се измерват с числа. Характерно за алгебрата е използването на буквени означения за числата и въвеждане на променливите.


Резултати 101-156 от всичко 156

First Previous 1 2 Last

Моят профил

Реклама

HashFlare